СЪСТЕЗАНИЕТО ПРИКЛЮЧИ! ЧЕСТИТО НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ!Носител на първа награда

Награден подгласник

Станимира Цветанова Вълчева

Основно училище Васил Петлешков

Поля Милкова Минкова

ВКЛЮЧИ СЕ СЕГА

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

КАЧИ

Какво е приятелството, ако не можем да играем заедно и да творим, пак заедно?! А къде намираме приятелите си –най-често сред хората, с които прекарваме най-много време. Да, имено училището е едно от тези места.
Включете се заедно, като клас, в нашето състезание и ни изпратете вашето виждане за значка, което според вашия клас най-добре обрисува приятелството.
Класът –победител ще види рисунката си на истинска значка, ще получи страхотни подаръци от Cartoon Network, както и вълнуващо научно преживяване с нашите партньори от Географ БГ!, които ще му организират „Работилница за откриватели“!

Крайният срок за участие е 22 октомври.
Победителят ще обявим на 25 октомври.

ФОРМУЛЯРЪТ ЗА УЧАСТИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОПЪЛНЕН ОТ ВАШИЯ УЧИТЕЛ. ВИЕ МОЖЕ ДА МУ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ТОЗИ ФАКТ.

КАЧИ

СЛЕДВАЩИЯ

ОБРАТНО

ФОРМУЛЯР

ПОПЪЛНИ ТОЗИ ФОРМУЛЯР,
ЗА ДА УЧАСТВАШ В КОНКУРСАИЗПРАТИ

БЛАГОДАРИМ ТИ!


УЧАСТИЕТО ТИ Е РЕГИСТРИРАНО
И ЩЕ БЪДЕ КАЧЕНО В ГАЛЕРИЯТА НИ.


ПОСЕТИ СТРАНИЦАТА НИ ОТНОВО И ПРОВЕРИ
ДАЛИ ИДЕЯТА ТИ Е ПУБЛИКУВАНА
В ГАЛЕРИЯТА НИ!КЪМ ГАЛЕРИЯТА

ВИЖ НАГРАДИТЕ

НАГРАДИ

ГЕОГРАФСКА РАБОТИЛНИЦА

ИСТИНСКА ЗНАЧКА С ДИЗАЙНА НА КЛАСА ПОБЕДИТЕЛ.

И ОЩЕ МНОГО НАГРАДИ ОТ CARTOON NETWORK.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ
ВЪПРОСИ


01. Какви са условията да участвам?

Можете да участвате, ако сте учител или възпитател, който живее и работи на територията на България. Трябва да имате достъп до интернет и да обучавате училищни класове до 35 деца, на възраст между 6 и 18 години.

02. Как да участвам?

За да участвате, трябва да качите на страницата дизайн за значка за приятелството, създаден от вашия клас ученици. Следвайте инструкциите на сайта.

03. Колко ще бъдат победителите?

Ще бъдат отличени три класа. Ще бъдат излъчени един победител, един клас на второ място и един на трето. Те ще бъдат избрани от специално жури на Cartoon Network и ще бъдат оповестени на 23 октомври.

04. Какви ще бъдат наградите?

Класът - победител ще види рисунката си на истинска значка, ще получи възможността да участва в „Работилница за откриватели“ с Географ БГ, ще получи флагове „Бъди приятел“ за училището си и брандирани подаръци с герои на Cartoon Network. Тези класове, които спечелят второ и трето място ще получат флагове „Бъди приятел“ за училищата си и брандирани подаръци с герои на Cartoon Network.